Gewichtsconsulente Joke Doornbos

Voeding speelt vandaag de dag een (te) grote rol in het leven van velen.
De media staan er vol mee, allerlei dieetgoeroes staan op vanuit diverse invalshoeken.
Alle hypes op voedingsgebied zorgen ervoor dat er alleen maar méér mensen bijkomen met een gewichtsprobleem. Mensen blijven jo-jo- en en worden door alle pogingen om af te vallen alsmaar dikker.

Ik wil mensen er graag bewust van maken dat ze een keuze hebben in wat ze zelf willen eten. Lekker eten en een gezond gewicht, zijn in veruit de meeste gevallen prima haalbaar wanneer je je voedingsgewoonten eens onder de loep legt.
Wat betekent eten voor jou? Hoe ga jij met eten om? Wanneer eet je? Wat eet je? En waarom? Wat zou er letterlijk en figuurlijk ‘Vanhetlijf’ af kunnen?

Ik wil je graag motiveren om je eetgedrag (en bewegingsgedrag) zo te veranderen dat je een nieuw leef/voedingspatroon ontwikkelt, afgestemd op jouw wensen en jouw leefstijl waardoor afvallen of aankomen blijvend is en jij een voor jouw gezond gewicht bereikt waar jij je prettig bij voelt!
Bijkomend voordeel is dat doordat je anders met voeding omgaat, voeding geen hoofdrol meer speelt in je leven. Hou je tijd over om te leven!

Samen jouw voedingspatroon verbeteren

Dit wil zeggen kleine dingen veranderen aan je voedingspatroon en voldoende beweging ernaast. Kleine stapjes die haalbaar en daardoor blijvend zijn.
Advies op maat.
Een vitale leefstijl staat voor beweging maar wel beweging in wat voor jou leuk is, zowel qua tijd als qua welke bewegingsvorm(en). Een vitale leefstijl staat tevens voor een gezond voedingspatroon van 6 (kleine) maaltijden per dag en geen pakjes & zakjes.
Ik doe niet mee aan hypes, ik ben voorstander om alles met mate te eten zodat je alle voedingsstoffen binnen krijgt om je lekker in je lijf te voelen.

Afspraak maken

 

Wil je je weer fit voelen?
Of voel je je niet fit door over- of ondergewicht?
Zit het leven je even niet mee door wat voor oorzaak dan ook?

Voel je (weer) lekker in je eigen lijf!
Ik kan je daarbij begeleiden.
Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil jij dat ook?

Maak dan een afspraak met mij,
ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal.

Ik zie je graag in mijn praktijk.

 

Afspraak-maken-2